Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
  • No products in the cart.
Image Alt

Fortrolighedspolitik

Generelt

Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvordan Sugar Cookie Lane bruger og behandler de personlige oplysninger, som vores kunder giver os, og hvilke oplysninger Sugar Cookie Lane indsamler, når du bruger vores websted.

På Sugar Cookie Lane respekterer og beskytter vi vores forbrugers personlige oplysninger og deler kun disse oplysninger med tredjepart med henblik på behandling af betalinger. Sugar Cookie Lane respekterer alle anmodninger om fortrolighed af personoplysninger og er opmærksom på, at alle personlige data behandles på den rigtige måde.

Personlige -og følsomme oplysninger

En personlig information er enhver form for information, der kan tilskrives fysiske personer, selvom dette kræver viden om f.eks. Adresse, CPR-nummer osv.

Der skelnes mellem to typer personoplysninger, generel information og følsom information.

Følsomme oplysninger kan omfatte oplysninger om etnisk oprindelse, politisk, racemæssig, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningstilknytning samt behandling af genetiske eller biometriske data for at identificere en fysisk person, hans eller hendes sundhedsoplysninger eller seksuel orientering.

Ikke-personlige oplysninger

Vi kan muligvis indsamle ikke-personlige oplysninger om brugere, når de besøger vores websted. Ikke-personlige oplysninger kan for eksempel omfatte computertype, browsernavn og tekniske oplysninger om brugerens forbindelsesmetode på webstedet, for eksempel internetudbyder, operativsystem og andre lignende oplysninger.

Web browser cookies

Dette websted bruger “cookies” til at forbedre brugerens oplevelse. Når en bruger besøger en service, opretter et værktøj, der leveres af en ekstern leverandør, en analyse cookie på brugerens computer. Denne cookie oprettes kun under brugernes besøg og anvendes efter følgende besøg på webstedets tjenester til anonymt at identificere den besøgende bruger. Hovedmålene er som følger:

Tillad anonym identifikation af besøgende brugere ved hjælp af cookien (identificerer browsere og enheder, ikke enkeltpersoner), hvilket giver et omtrentlig antal besøg og deres gennemsnitlige varighedstendenser.

Identificer anonymt det mest besøgte indhold og dermed mere attraktivt for brugerne.

Lær, hvis den bruger, der får adgang, besøger første gang eller har besøgt før.

Medmindre brugeren registrerer sig for en webstedstjeneste, er en cookie aldrig knyttet til identificering af personlige data. disse cookies bruges udelukkende til statistiske formål som hjælp til forbedring af brugeroplevelsen på webstedet.

Brugere kan vælge at indstille deres browser til at afvise cookies eller advare brugeren, når cookies sendes. Derfor skal brugeren være opmærksom på, at dele af hjemmesiden kan have nedsat funktionalitet.

Hvilke personlige detaljer indsamler vi?

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra brugere på forskellige måder, herunder, men ikke begrænset til, når brugere gennemfører et køb, betaler for et produkt eller andre aktiviteter på vores websted. Brugere kan blive spurgt om deres navn, telefonnummer, adresse, e-mail-adresse og kreditoplysninger efter behov.

Bortset fra dette bliver de oplysninger, som brugeren indsamler i en meddelelse, også samlet.

Der er mulighed for, at brugere kan besøge vores side anonymt, og vi indsamler kun personlige oplysninger fra brugere, når de frivilligt giver nogle oplysninger til os. Brugere kan altid vælge ikke at give personlige oplysninger, men dette kan forhindre dem i at bruge visse funktioner på vores websted, da det vil være umuligt at købe en ordre.

I særlige tilfælde skal Sugar Cookie Lane ifølge loven indsamle specifikke og verificerede personlige oplysninger.

Hvorfor indsamler vi personlig information?

Vi indsamler relevante personlige data for at give brugeren den bedst mulige oplevelse med vores service og for at gøre det lettere for brugerne at købe.

Når du bruger Sugar Cookie Lane-websteder, kan brugerens samtykke til Sugar Cookie Lane håndtere de kategorier af oplysninger, der er relevante for at levere den nødvendige service eller optimering, vedligeholdelse eller udvikling af vores websteder.

Opbevaring af personoplysninger

Personlige data gemmes 5 år efter afslutningen af forbrugerforholdet, og derefter slettes de.

Personlige oplysninger, der er opnået for at sende nyhedsbreve og opdateringer om vores produkter, bevares, indtil de annulleres af brugeren.

Fælles for alle personoplysninger er, at personoplysninger altid slettes, når de personlige data ikke er relevante i forhold til det formål, som de er indsamlet til, eller hvis et samtykke trækkes tilbage, inden en egentlig ordrebehandling er påbegyndt.

Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Brugerens oplysninger er beskyttet for at sikre, at uautoriserede personer ikke får adgang til disse. Når du behandler dit køb, bliver dine betalingsoplysninger beskyttet af vores tredjeparts betalingsudbyders forholdsregler. Dine personlige oplysninger, der er givet os, vil blive beskyttet på en sikker og passende måde, kun tilgængelige af betroede medarbejdere i Sugar Cookie Lane. Da vi ikke modtager fortrolige eller følsomme oplysninger om dig, bruger vi ikke nogen kryptering i vores håndtering af personlige oplysninger.

Deling af dine personlige oplysninger

Sugar Cookie Lane deler brugernes oplysninger med pålidelige forretningspartnere, hvilket hjælper Sugar Cookie Lane med at drive vores forretning, websted eller behandling af produkter til brugerne.

De relevante partnere har kun adgang til brugerens personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, og der vil altid være en kontraktlig forpligtelse til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Brugerens oplysninger deles kun med tredjepart eller forretningspartnere med det formål at behandle betalinger. Disse tjenester inkluderer, men er ikke begrænset til: NETS-betalingsudbyder.

I tilfælde af at Sugar Cookie Lane vises i en forsikringssag, vil Sugar Cookie Lane dele de nødvendige oplysninger for forsikringsselskabet til at behandle enhver forsikringssag.

Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive alle oplysninger, der er nødvendige for at overholde love, reguleringer eller juridiske anmodninger eller til at samarbejde med en retslig efterforskning.

Retsgrundlag

Sugar Cookie Lane behandler dine oplysninger enten på basis af dit samtykke fra, hvis behandlingen er nødvendig for en kontrakt, som du er en del af.

Hvis behandlingen af brugerens personlige data er baseret på samtykke, er brugeren berettiget til at tilbagekalde dette samtykke. Dette er beskrevet i afsnittet “Dine rettigheder”.

Hvis brugeren ikke ønsker at give samtykke til vores behandling af personlige data, kan Sugar Cookie Lane ikke levere Sugar Cookie Lane, der findes på Sugar Cookie Lane websteder.

Dine rettigheder

Som bruger af Sugar Cookie Lane har du følgende rettigheder:

Som registreret har du ret til at få indblik i, hvilke personlige data vi behandler om dig. Der er mulighed for, at brugeren til enhver tid kan anmode om en dataudtrækning af alle data, der behandles på dig. Dine data vil blive leveret så hurtigt som muligt – men altid med svar inden for 1 uge.

Som registreret har du altid ret til at få dine personlige data slettet. Dog vil Sugar Cookie Lane i visse tilfælde forbeholde sig retten til enten at begrænse eller afvise en sletning, hvis disse personlige data er nødvendige for at overholde specifikke regler.

Som registreret har du ret til at rette forkerte eller unøjagtige oplysninger behandlet om dig.

Som registreret har du ret til når som helst at trække et samtykke tilbage, hvis det ønskes at stoppe eller begrænse en behandling af dine personlige data.

Klager

Hvis du ønsker at klage over den måde, Sugar Sugar Cookie Lane behandler dine personlige data, kan denne klage rettes til den ansvarlige myndighed. I Danmark er denne myndighed Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, telefonnummer: 33 19 32 00. Mere information kan findes på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål angående denne privatlivspolitik, webstedspraksis eller din websidehåndtering, bedes du kontakte os på:

Sukker Cookie Lane
Kong Hans Gade 7A 1.tv
9000 Aalborg
91 81 31 58
kontakt@sugarcookielane.com
CVR: 38869922
Sugar Cookie Lane-politik sidst opdateret 14.07.20